Olsø: - Aldri aktuelt å fortsette med mistillit

Oslo (NTB): Administrerende direktør Rune Olsø vil ha en samtale med det nye styret i Entra Eiendom for å avklare sin situasjon. Olsø sier at det aldri har vært aktuelt for ham å fortsette som toppleder dersom det eksisterer mistillit til ham i styret.

Mandag ettermiddag avgjorde settestatsråd Bård Vegar Solhjell (SV) at tre av medlemmene i Entras styre måtte gå. Igjen blir styrets leder Siri Hatlen og nestleder Martin Mæland sammen med de to ansatterepresentantene.

Både Hatlen og Mæland var blant mindretallet i styret som gikk imot ansettelsen av Olsø.

Sent mandag kveld sier Olsø i en pressemelding at han av hensyn til selskapet og dets ansatte ikke har villet bidra til en ytterligere debatt eller spekulasjoner, men har valgt å fokusere på arbeidsoppgavene innad i Entra.

Olsø ønsker imidlertid å kommentere ett punkt:

- I strid med de spekulasjoner som har fremkommet, har det aldri vært aktuelt for undertegnede å utøve jobben som toppleder dersom det hadde eksistert mistillit til meg i selskapets styre. Dette gjaldt da jeg enstemmig ble konstituert i toppjobben i april, og det gjaldt da styret tilbød meg jobben fast etter en votering i september. En administrerende direktør skal og må ha tillit i selskapets styre, skriver Olsø. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.