Gå til sidens hovedinnhold

Om barn og språk

Om de minste ikke forstår så mye av dagens tema, er ikke det så rart. I Røa kirke er det småbarnstreff og tema er barn og språkferdigheter.

Røa: I dag er det igjen småbarnstreff i Røa kirke. Siden januar har kirken holdt åpent hus mellom klokken 11.00 og 13.00 for foreldre og barn. Dagens tema er barn og språkutvikling.
- Annen hver uke har tar vi opp et tema. Tidligere har vi hatt temaer som barn og musikk, barn og søvn og amming. Vi får besøk av pedagogisk psykologisk rådgiver Marianne Alpers som skal fortelle litt og etterpå har vi samtale, sier Jorunn Blindheim i Røa menighet.
Til tross for at kurset er relativt nyoppstartet, er det flere som velger å ta turen innom.
- Det er moro å treffe andre i samme situasjon, sier Linda Augestad. Hun sitter på en lekematte sammen med sønnen Kristoffer og Bodil Ekerhovd Damsgaard og hennes datter Julie.
- Og det er fint at ungene får leke sammen. Det er roligere her enn på kafé. Her kan de holde på fritt på gulvet, sier Ekerhovd Damsgaard.
De fire triller gjerne en tur innom småbarnstreffet i forbindelse med barselstreff på helsestasjonen.
- Også er det i nærmiljøet. Man kan komme innom i løpet av formiddagen. Etter vi har vært her, hender det at vi går en tur med barna. Og da kan de som vil være med, sier hun.
Og om det er litt tidlig å uttrykke seg verbalt, ser det ut som de to tause krabatene på gulvet også er strålende fornøyd med tilbudet.
Røa kirke holder treff hver torsdag frem til 8. juni. Ta med matpakke. Te og kaffe serveres.

Reklame

Dette må du vite om årets Formel 1-sesong