RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Marc Femenia/Scanpix

Omkom etter bileksplosjon i Stockholm

Sist oppdatert:
En person omkom etter at to biler eksploderte i Stockholm sentrum lørdag ettermiddag.

Ifølge Aftonbladet har to biler eksplodert i Stockholm sentrum. En mann skal være omkommet i tillegg skal minst to personer være fraktet til sykehus.

Først eksploderte en bil ved 16.50-tiden mellom Drottningsgatan og Olof Palmes gate. Kort tid etter klokka 17 smalt det på nytt et par hundre meter lengre bort.

- Hele huset ristet. Vi ble livredde og gikk ut, der fikk vi se en død person på gata, forteller et vitne til Aftonbladet.

To biler innblandet
Politiet har lite informasjon om hendelsen på dette tidspunktet.

- Det eneste vi kan si er at det er to biler som har vært innblandet i eksplosjonen. Det kan ha vært noe under bilene, teknikere skal nå se på dette. Politi og redningstjenesten er på stedet, sier Petra Sjölander, pressetalskvinne hos politiet til Svenska Dagbladet.

Expressen melder lørdag kveld at en veske med spiker ble funnet ved den omkommede mannen. Vesken skal nå bli undersøkt av en bomberobot.

Her eksploderte bilen:

(Video fra TV4)

Nettavisen kommer med mer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere