RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Omkom etter kollisjon med tre

Sist oppdatert:
Mann (79) kjørte av veien.

Det var en 79 år gammel mann fra Sandnes som omkom etter å ha kjørt av veien og kollidert i et tre ved Kronen Gård på Vatne mandag ettermiddag, skriver Rogalands Avis.

Klokken 16.54 fikk politiet melding om en trafikkulykke på Vatne.

AMK meldte om en trafikkulykke ved Kronen Gård. Et enslig kjøretøy har kjørt ut av veien og inn i et tre. Det skal ha vært én person i bilen.

Utrykningsenhetene kom til stedet sammen med luftambulansen.

Bekreftet omkommet

- Én person er fraktet til SUS med livstruende skader. Kriminalteknikere og Vegvesenets ulykkesgruppe er kalt ut, sier operasjonsleder Henning Andersen i Rogaland politidistrikt.

Senere ble det klart at personen, en mann, omkom i ulykken. Livet sto ikke til å redde. Politiet bekrefter at mannen som ble fraktet til SUS er omkommet.

Det ble mye kø på stedet i forbindelse med ulykken. 17.15 melder politiet at ett felt blir holdt åpent for trafikk, som dirigeres manuelt på stedet.

Klokken 19.10 - ny oppdatering fra politiet

- SUS opplyste at den skadde ble erklært død ved ankomst SUS. Den omkomne er en mann (79 år) hjemmehørende i Sandnes, sier operasjonsleder Henning Andersen.

Han melder videre at undersøkelsene på ulykkesstedet var ferdig klokken 18.50, og at veien ble åpnet for trafikk klokken 19.10 etter at ulykkesbilen var fjernet.

- Det er foreløpig uklart om bilfører har mistet kontroll over bil eller om det skyldes akutt sykdom, sier operasjonsleder.

Les flere nyheter fra Rogalands Avis.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere