En kvinne på 73 år fra Bamble døde på Ullevål sykehus i Oslo sent tirsdag kveld etter skadene hun ble påført da bilen hun var passasjer i kjørte ut av vegen og traff et tre, dette melder operasjonsleder Vidar Aaltvedt i Telemark politidistrikt.

Hun skal ha sittet i baksetet på en personbil som kjørte av veien og inn i et tre. Det var fire personer i bilen, men de tre andre slapp fra ulykken med lettere skader, skriver TA.

- Avdøde skal nå obduseres slik at dødsårsaken kan fastslås med sikkerhet, opplyser operasjonsleder Vidar Aaltvedt i Telemark politidistrikt til NTB.

Bilen kjørte av E18 ved Åby i Bamble, og kjørte under E18 på veg mot Vallevegen da bilen skal ha kjørte ut av vegen og truffet et tre.

Luftambulanse
Det var kun denne ene bilen som var involvert i ulykken. Alle de fire som satt i bilen skal være skadd.

- To av passasjerene er fraktet til sykehus med luftambulanse. De to andre er kjørt til Sykehuset Telemark. Skadeomfanget er foreløpig ukjent, sier Nordal til TA.

Etter det TA erfarer skal det ha vært to luftambulanser på stedet.

Satt fastklemt
TAs journalist på stedet forteller at redningsmannskaper jobbet lenge med å få føreren av bilen ut av bilvraket. Blant annet skal de ha måttet skjære av taket på bilen.

Bilføreren skal ha blitt sendt avgårde i luftambulanse rundt klokken 19.15.

- Årsaken til ulykken er foreløpig ukjent, sier Nordal.

Falck har vært på ulykkesstedet og hentet bilvraket.

- Arbeidet på stedet er nå avsluttet, sier operasjonslederen.

Politiet fikk melding om ulykken like over klokken 18.00 tirsdag.