Gå til sidens hovedinnhold

Omkom i brann

Én person er bekreftet omkommet etter en ulmebrann på Skedsmokorset.

- Det er forsøkt livreddende tiltak, men livet sto ikke til å redde, sier operasjonsleder Anders Buvarp i Romerike politidistrikt til rb.no.

Personen ble bekreftet omkommet ved 08.30-tiden

Mistenkelig røyk
Brannvesenet fikk melding fra naboer om mistenkelig røyk fra en rekkehusleilighet i Åsenhagen på Skedsmokorset ved 07.30-tiden fredag morgen.

Da brannvesenet kom fram fant de en livløs person i leiligheten. Iføge politiet befant det seg bare en person i leiligheten da brannvesenet kom fram.

Ukjent årsak
- Det er snakk om en ulmebrann uten synlige flammer på utsiden. Men vi vet foreløpig ikke årsaken til brannen, sier operasjonslederen.

Ingen av naboene ble evakuert.

Etterforsker

Krimteknikere er nå på vei til leiligheten for å undersøke omstendighetene.

- Vi vet ikke hva som har skjedd eller om brannen er påsatt. Vi holder alle muligheter åpne og etterforsker videre, sier Buvarp.

Politiet er nå i ferd med å varsle de pårørende til den omkomne.

Artikkelen oppdateres!

Les flere saker i Romerikes Blad

Brann i Sarpsborg
Også i Sarpsborg meldes det om brann. Politiet fikk 06.28 melding om en brann i et bolighus i østre bydel. Brann, ambulanse og politi er på stedet, melder Sarpsborg Arbeiderblad.

- Vi har foreløpig ikke kontroll på brannen. Dessuten har brannvesenet røykdykkere inne i huset, opplyser operasjonsleder Rune Arneberg i Østfold politidistrikt.

Han legger til at alle beboerne har kommet seg ut.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis