Gå til sidens hovedinnhold

Omkom på riksvei 35

En kvinne omkom og flere personer ble skadd i to ulykker på riksvei 35 i Buskerud søndag.

En person omkom i en trafikkulykke på riksvei 35 i Modum søndag. To personer ble kjørt til sykehus. I en annen ulykke lenger sør på riksvei 35 ble sju personer skadet, blant dem en fem år gammel jente. Det var søndag svært glatte veier i området.

Har du tips eller bilder? Send SMS eller MMS med kodeord «tips» til 1930,

ring 21006010 eller send e-post til vaktsjef@nettavisen.no

Kvinne omkom
- Vi har en alvorlig trafikkulykke ti kilometer sør for Vikersund ved Geithus på riksvei 35. Det er to biler involvert, sier operasjonsleder ved Nordre Buskerud politidistrikt, Erling Greftegreff, til Nettavisen.

HTML EMBED

Ulykken skjedde da to biler frontkolliderte. En 55 år gammel kvinne fra Vikersund omkom, mens en kvinne og en mann, begge 65 år gamle, ble kjørt til henholdsvis Sykehuset Buskerud i Drammen og Ullevål universitetssykehus i Oslo.

Kvinnen pådro seg lette skader i brystet, og tilstanden er stabil, melder Ullevål universitetssykehus klokka 17.37.

Årsaksforholdet er ennå uklart, men politiet opplyser om vanskelige kjøreforhold. Politiet fikk melding om ulykken klokken 13.56.

Sju til sykehus etter frontkollisjon
En snau time senere, klokka 14.40, skjedde nok en ulykke på riksvei 35, denne gangen en front mot front-kollisjon på Verpsletta, på grensen mellom Øvre Eiker og Modum. Her ble sju personer kjørt til sykehus.

Blant de skadde er en fem år gammel jente. Hun er fløyet til Ullevål universitetssykehus med livstruende skader, melder Drammens Tidende på nett.

- Hendelsesforholdet er ennå uklart, sier operasjonsleder ved Søndre Buskerud politidistrikt, Rune Hunshamar, til Nettavisen.