RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Omkom under Robinson-innspilling

Foto: TV3
Sist oppdatert:
Dramatisk uvær kostet en person livet under innspillingen av årets Robinson-ekspedisjon.

(SIDE2): Innspillingen av Robinsonekspedisjonen 2009 ble brått rammet av uvær og dramatiske omstendigheter lørdag morgen lokal tid.

Fikk palmetre over seg
Et massivt tordenvær på Malaysias østkyst resulterte i et lynnedslag som drepte en malaysisk nattevakt, det opplyser TV3 i en pressemelding. Flere lokale malayer holdt vakt over produksjonsutstyr da et palmetre veltet over teltet de oppholdt seg i. En vakt døde momentant av dette, mens de andre kom uskadet fra hendelsen. Strix sitt medisinske team var på stedet kun tre minutter senere, men livet sto ikke til å redde.

Deltakerne og crew uskadd
De norske deltakerne og crewet har ikke kommet til skade i uværet og alle er i god behold. Strix og TV3 har en beredskapsplan som følges dersom slike uhellsvangre hendelser inntreffer. Produksjonen av året Robinsonekspedisjon ble stanset umiddelbart lørdag morgen, men etter at politiet var ferdig med sin utredning og de malaysiske ansatte ytret ønske om å fortsette arbeidet, er innspillingen i gang igjen lørdag kveld.

Tragisk hendelse
Den avdøde var et godt likt medlem av crewet, og det har naturligvis vært en tung dag for alle som jobber med produksjonen av Robinsonekspedisjonen.

– TV3 syns det er trist at en av crewmedarbeiderne har mistet livet under slike tragiske omstendigheter, og våre tanker går til de pårørende, heter det i pressemeldingen.

Dramatikk også i fjor
Også i 2008 ble innspillingen av Robinsonekspedisjonen rammet av dramatiske omstendigheter da crewet mistet en stor del utstyr i en båtvelt, og lynet slo ned i deltakeren George Stephen Vaz som heldigvis kom fra det uten varige mén.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere