RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Omsetning og tap for Crew

Sist oppdatert:
Gruveselskapet Crew var ute med resultater for sitt tredje kvartal tirsdag. Sjekk her
Gruveselskapet Crew var ute med resultater for sitt tredje kvartal tirsdag.

Selskapets omsetning var på 4,8 millioner dollar i periode, mens det ikke er omsetning i den sammenlignbare periode i fjor. I de siste tre kvartalene har selskapets gullsalg nå kommet opp i 22,1 millioner dollar. For siste kvartalet var gullsalget, før gruve- og foredlingskostnader, på 6 millioner dollar.

Nettotapet i siste kvartal var på 3,26 millioner dollar, mot 1,67 millioner dollar i fjor.

Det heter i Crew-melding at fjerde kvartal vil bli det første hele kvartalet med operasjoner for Nalunaq minen på Grønland. Produksjonen ventes å bli 10-15 prosent over det budsjetterte nivået, heter det i meldingen. Det opplyses videre at Nalunaq forberede en søknad til myndighetene på Grønland for installasjon av en anleggsfasilitet.

Det heter videre i meldingen at gjennomgangen av oppkjøpet av Apex Mines er vellykket. Crew kjøpte 72,5 prosent av det fillippinske selskapet første februar. Det heter i meldingen at Apex har større potensiale enn tidligere ventet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere