RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Omsetningsrekord for Moelven

Sist oppdatert:
Byggekonsernet Moelven økte omsetningen med 148 millioner kroner til 1,528 milliarder i fjerde kvartal. 2005 ga omsetningsrekord og beste resultat siden 2000 for konsernet.
Ifølge en melding har Moelven samlet økt driftinntektene med 232 millioner kroner fra 2004 og satte omsetningsrekord med over seks milliarder kroner for 2005. Konsernet leverte samtidig et driftsresultat på 159 millioner sammenlignet med 70 millioner kroner året før.

Driftsinntektene i fjerde kvartal endte på 1,582 milliarder kroner, opp fra 1,380 milliarder samme periode året før. Driftsresultatet økte med 40 millioner, til 46 millioner i fjerde kvartal.

Omsetningsøkningen skyldes høyere markedsaktivitet, mens resultatøkningen tilskrives interne effektiviseringstiltak og noe bedrede priser i enkelte markeder.

- Det gode resultatet har flere årsaker. Markedene konsernet opererer i har hatt en positiv utvikling i 2005, og årets siste kvartal ble avsluttet med en markedsaktivitet som var noe høyere enn tidligere år. Vi har de siste to årene hatt fokus på å samordne virksomhetene vi har kjøpt opp i årene før., sier konsernsjef Hans Rindal i Moelven Industrier ASA i en melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere