RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Omsetningssvikt for TTS

Sist oppdatert:
Den maritime utstyrsprodusenten TTS-gruppen måttte inntjeningen og resultatene falle i første kvartal. Markedet har vært vanskelig
TTS fikk et driftsresultat på 0,3 millioner kroner, mot 8 millioner i samme periode i fjor. Det er omsetningen som har sviktet, og den endte i kvartalet på 157,3 millioner kroner. Omsetnignsfallet er på 38,7 millioner kroner.

- Resultatet preges av at markedet for maritimt utstyr fortsatt er meget svakt, sier konsernsjef Johannes D. Neteland i TTS i en kommentar til tallene.

I tillegg til omsetnignssvikt så er regnskapet belastet med en genrell tapsavseting på en leiekontrakt og inntektsført oppgjør fra en omtvistet fordring i forbindelse med kjøpet av Hamworthy KSE - Division Dry Cargo Handling, med netto regnskapsmessig
effekt på 4,2 millioner kroner.

Resultat før skatt ble på 1,7 millioner kroner, mot 2,5 millioner i samme periode i fjor.

Ordrereserven i gruppen var ved utgangen av kvartalet 422
millioner mot 418 millioner ved inngangen. Der imidlertid en klar svikt mot samme periode i fjor, da den var 530 millioner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere