RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onanerte på solarium

Foto: Morten Ulekleiv (Halden Arbeiderblad)
Har video av onanisten.

(Halden Arbeiderblad) Sent i går kveld ble en kvinne tidlig i 30-årene overrasket av en mannsperson mens hun tok solarium på Drop In Solstudio i Garvergata i Halden.

Mannen hadde dirket opp låsen til rommet kvinnen solte seg i, åpnet døren på gløtt og sto og onanerte mens han kikket på kvinnen.

- Meld deg øyeblikkelig
På solstudioet er det videoovervåking og nå kommer politiførstebetjent Vidar Andersen ved Halden politistasjon med følgende oppfordring til gjerningsmannen.

- Meld deg øyeblikkelig til politiet. Vi gjør en fortløpende vurdering av om vi skal slippe disse overvåkingsbildene til media. Men det er bare å ringe 02800 og melde seg med en gang, sier Andersen.

I 13.30-tiden torsdag har poltiiet ennå ikke avsluttet avhøret av den fornæmede kvinnen i 30-årene, og Andersen kan foreløpig ikke si noe om hva slags siktelse gjerningsmannen kan vente seg.

- Det er litt for tidlig å si. Det må vente til vi har fått gått gjennom alt i detalj og vet nøyaktig hva som har skjedd. Men det er klart at den fornærmede kvinnen ikke fysisk er kommet til skade, sier Andersen.

Ulåst inngangsdør
Drop In Solsenter i Garvergata har på det meste åpent fra 7 til 23. Inngangsdøren er ulåst, men hvert enkelt solariumsrom har låsemuligheter. Eier Jos Appelman forteller at de ser alvorlig på hendelsen.

- Dette er en meget uheldig hendelse. Vi samarbeider med politiet i denne saken og kan ikke gi noen videre kommentarer, sier Jos Appelman til ha-halden.no.

Les flere saker fra Halden Arbeiderblad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere