Gå til sidens hovedinnhold

Onanerte på solarium

Har video av onanisten.

(Halden Arbeiderblad) Sent i går kveld ble en kvinne tidlig i 30-årene overrasket av en mannsperson mens hun tok solarium på Drop In Solstudio i Garvergata i Halden.

Mannen hadde dirket opp låsen til rommet kvinnen solte seg i, åpnet døren på gløtt og sto og onanerte mens han kikket på kvinnen.

- Meld deg øyeblikkelig
På solstudioet er det videoovervåking og nå kommer politiførstebetjent Vidar Andersen ved Halden politistasjon med følgende oppfordring til gjerningsmannen.

- Meld deg øyeblikkelig til politiet. Vi gjør en fortløpende vurdering av om vi skal slippe disse overvåkingsbildene til media. Men det er bare å ringe 02800 og melde seg med en gang, sier Andersen.

I 13.30-tiden torsdag har poltiiet ennå ikke avsluttet avhøret av den fornæmede kvinnen i 30-årene, og Andersen kan foreløpig ikke si noe om hva slags siktelse gjerningsmannen kan vente seg.

- Det er litt for tidlig å si. Det må vente til vi har fått gått gjennom alt i detalj og vet nøyaktig hva som har skjedd. Men det er klart at den fornærmede kvinnen ikke fysisk er kommet til skade, sier Andersen.

Ulåst inngangsdør
Drop In Solsenter i Garvergata har på det meste åpent fra 7 til 23. Inngangsdøren er ulåst, men hvert enkelt solariumsrom har låsemuligheter. Eier Jos Appelman forteller at de ser alvorlig på hendelsen.

- Dette er en meget uheldig hendelse. Vi samarbeider med politiet i denne saken og kan ikke gi noen videre kommentarer, sier Jos Appelman til ha-halden.no.

Les flere saker fra Halden Arbeiderblad.

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren

Kommentarer til denne saken