Gå til sidens hovedinnhold

Onanikjendis uthengt

Kjendisen som ble onanitatt på Torgallmenningen i Bergen, henges ut av musikerkolleger.

(SIDE2): Popstjernen ble tatt av politiet med buksene nede midt på Torgallmenningen i Bergen sentrum. Nå henges han ut med fullt navn av musikerkolleger.

Et vestlandsband tar den helt ut - og navngir musikeren på sine nettsider.

- Var ikke oss
Til tross for at gruppa selv omtaler ryktene omkring onanipågripelsen som «ondsinnede», bryr de seg ikke nevneverdig om at de selv viderebringer navnet til den pågrepne mannen.

- Ondsinnede rykter hevder at det var et eller flere av våre bandmedlemmer som ble arrestert for å onanere på Torgallmenningen. Dette er ikke sant, skriver gruppa.

Deretter skriver de navnet på den onanitatte mannen, og harselerer på det groveste med saken.

Gruppa som identifiserer musikeren, har ikke besvart Side2s henvendelser.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Skulle bare tisse
Ifølge politipatruljen som pågrep den kjente artisten var det ingen tvil om at han tuklet med seg selv på en obskøn måte. Selv har mannen påstått at han bare skulle tisse.

- Polititjenestemennene ser først en mann som onanerer. Når de snakker med han, tar mannen penisen ned i underbuksen, men så tar han den ut igjen og fortsetter å onanere mens politimennene ser på, har politiadvokat Trond Eide forklart om opptrinnet.

Les også:- Fortsatte å onanere
Les også:- Popstjerne onanitatt
Les også:Fikk 10.000 i onanibot

Den svært kjente musikeren, som blant annet har vunnet Spellemannsprisen, har nektet å vedta en bot på 10.000 kroner. Dersom han ikke endrer mening og vedtar boten, vil saken vil komme opp for Bergen tingrett i løpet av våren.

Kurt Nilsen: - Ikke meg
Saken har vært gjenstand for en rekke TV-vitser og -sketsjer, og nylig kommenterte Kurt Nilsen at han ikke var onanisten.

Den onanitatte musikeren har hatt stor suksess både på plate- og konsertfronten de siste årene, og har vært blant landets mestselgende artister.

Han skal ha vært på besøk i Bergen da han ble tatt med buksene nede, men er til vanlig bosatt i en annen del av landet. Han har avslått å kommentere saken overfor media.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene