RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Haakon Selje

OneCo-seier i Eidsvoll

Sist oppdatert:
Jon Einar Bergsland vant rankingritt foran Sven Erik Bystrøm og Alexander Randin.

OneCo-Mesterhus har vist imponerende takter under An Post Ras i Irland den siste uken.

Søndag overbeviste det ferske laget også på hjemlig asfalt.

Det var duket for rankingritt i Eidsvoll og flere av landets beste syklister var på start. Alle de norske kontinentallagene var godt representert i rittet.

Lørdag kunne Joker Merida juble etter Reidar Borgersens temposeier, søndag viste en annen rutinert herre seg fra sin beste side.

OneCos Jon Einar Bergsland var del av en femtenmanns utbrytergruppe som dannet seg på de avsluttende rundene av rittet i Eidsvoll og klarte med hjelp fra lagkamerat Phan Åge Haugård å dra det hele i land.

Når det hele skulle avgjøres var Bergland en av de fire sterkeste rytterne og skaffet seg en luke sammen med Sven Erik Bystrøm (ØserHus-Ridley), Alexander Randin (Ringeriks Kraft-Look) og Adrian Gjølberg (Joker Merida).

I avslutningen i Eidsvoll var Bergsland den sterkeste og krysset målstreken foran Sven Erik Bystrøm og Alexander Randin, mens Adrian Gjølberg måtte ta til takke med den sure fjerdeplassen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere