RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens treningsrapport

Jobbsjansen rapporterer fra A-lagstreninga på Valle.

Onsdag 17. mars

Så er Tippeligaen endelig i gang for Vålerenga, som mandag knuste Viking 2-0 hjemme på Ullevaal. Etter seieren mot siddisene mandag ble treninga på tirsdag brukt til restitusjon. Vil Moa fortsette med sine magiske avslutninger og vil Fellah være servitør når Vålerenga høster den kommende Grand Prix-arenaen lørdag? Vi tok en kikk på onsdagen trening og dette fikk vi ut av dagens trening.

Hard kamp om plassene

Som aldri før er det hard kamp om plassene på årets Vålerenga-lag. Som vist på bildet brukes det urene midler for å sikre seg en plass i start elleveren mot Stabæk.

Så deler Andrea Loberto inn i tre lag og det gjøres klart for presspill. Ett lag er over og presser, mens det ballbesittende laget må ha over fem pasninger for å slå ballen over til det andre laget. Det er bra tenning og intensitet og kaptein Doffen står fram som et godt eksempel. Mohammed Fellah viser god form og har mange gode tekniske finesser. Etter hva vi ser på denne øvelsen virker det som vi kan forvente høyt press på ballfører mot Stabæk.

Gult lag: Hæstad, Shelton, Leigh, Mos og Moa.

Svart lag: Zajic, Sæternes, Berre, Muri, Fuenmayor og Madsen.

Rødt lag: Brix, Fellah, Haidar, Nouri, Singh og Strandberg.

Formasjonstrening

Det blir deretter terpet på oppbyggende angrepsspill med avslutning. På enkelte plasser er det to som bytter på å være med. På midtstopperplassen bytter Madsen og Strandberg. Høyrekanten bytter Berre og Leigh. Venstre kant bytter Shelton og Zajic. Martin jobber med høyrekanten, Andrea med venstre kanten og Kaz med midtbane/angrep.

Andreas Nordvik, Lars Iver Strand og Freddy dos Santos deltok ikke på dagens trening.

Mot slutten av økta blir det jobbet individuelt med avslutninger, pasninger og mottak.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere