Onsdagens treningsrapport

Jobbsjansen rapporterer fra A-lagstreninga på Valle.

Årets serieåpning kan med full pott hjemme mot Rosenborg bli historisk for Vålerenga. Alle de tre motstanderne Vålerenga møter i serieåpninga er tippet blant de tre øvre av mange eksperter. Derfor vil det med seier mot trønderne være en historisk start på sesongen for Oslos stolthet. Kampen mot Stabæk viste igjen at vi er i god form, men alt i alt spiller bedre 2. omganger. Vi viser at vi kan spille underholdende fotball også på bortebane mot god motsand, som bæringene tross alt er.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Jobbsjansen

Pasningsøvelse

Gutta samles i tre forskjellige grupper og det er klart for pasningstrekant, hvor Andrea, Martin og Kaz styrer hver sin gruppe. Bra tempo og god kvalitet i gruppene og gutta virker ivrige. Lars Hirschfeld og Gudmund Kongshavn har sin egen pasningsøvelse der de trener på godt første touch og presisjon på korte pasninger.

Deretter deles det inn i tre lag og det er klart for pasning og presspill. To lag skal holde ballen i laget, mens ett lag skal vinne ballen. Det laget som mister ballen må inn i midten å presse. Bra trøkk i lagene og det jobbes intenst for å beholde og erobre ballen.

En mot en

Så er det klart for en mot en og to mot to. Det starter med at en utfordrer og en forsvarer seg. Mange gode individuelle ferdigheter offensivt, så vel som defensivt. Gutta har god intensitet og jobber godt begge veier. Et lite unntak da Fellah ”glemte” jobben hjem igjen.

Spennende å se om Nordvik demmer opp mot gamle lagkamerater som Iversen og Prica på Ullevaal palmesøndag.

Vi tror at det defensive blir utrolig viktig mot Rosenborg og at vi har kontroll på dødballer i mot. Klarer vi dette, vil vi få mange ”gratis” kontringer, og etter hva vi har sett på treninger og kamper, så er Hirschfeld god på å sette raskt i gang.

Videre tror vi at vi må lage en tradisjon på sitatene fra Lars Hirschfeld, for her kommer gullkornene tett i tett, noe som faller godt i smak både for spillergruppen og oss som ser på.

Dagens sitat:

Etter at Amin Nouri har plassert en straffe knallhardt i hjørnet utagbart for Engas sisteskanse, kommer Hirschfeld med dette utsagnet: "You're lucky buddy, I had that ".

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Jobbsjansen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.