Gå til sidens hovedinnhold

Ønsker idrettslinjen velkommen

Stiftelsen Manglerud Kunstgressanlegg vil gjerne ha idrettslinje til Manglerud.

MANGLERUD: Etter møtet på skolen gikk turen videre ned til Manglerudhallen hvor politikere og lærere ble møtt av Roger Svoren fra Stiftelsen Manglerud Kunstgressanlegg (SMK). I motsetning til skolen er SMK positive til å få få idrettslinje på Manglerud videregående skole. Dette er mulighetenes sted, sa Svoren som fortalte at det er mulig å legge et hardt dekke på deler av kunstgressbanen. Dette er tidkrevende og banen må da leies mer permanent. Det er for kort tid å ta det på og av på én dag, sa han.
Svoren fortalte i tillegg om forslaget om å utvikle den gamle stadion. SMK ønsker å bygge, eie og drifte anlegget. Finansieringsplanen forligger allerede.
Vi kan med velvilje fra dere politikere ha stadion ferdig høsten 2007, sa Svoren til de fremmøtte. For rektor Heir var dette helt ny informasjon.
Dette var helt nytt for meg. Vi har i grunn etterlyst informasjon om hvordan problemet med alldekke så jeg er spent på om denne planen lar seg gjøre, sier Heir til forslaget. Svoren ønsker alle idrettslinjer velkommen til sine lokaler. Dette er et av de beste anleggene i Oslo og det er mulig å løse dette problemet. Det er bare snakk om velvilje, sa Svoren til komiterepresentantene.

Reklame

Best i test: Maskinene som gjør frityrmaten sunn