Den sexy modellen og skuespilleren Michelle Van Der Water er foreviget i actionspillet «Resident Evil 5» som Sheva Alomar.

Til tross for Van Der Waters vakre ansikt var det ingen enkel oppgave for utviklerne Capcom å komme fram til Alomars endelig utseende.

- Vi visste nøyaktig hva slags figur vi ville hun skulle være, men det tok lang tid å designe det riktige nivået av tiltrekningskraft før vi var fornøyde, sier spillprodusenten Jun Takeuchi til 1up.com.

Hetere enn Jolie

- Det var faktisk jeg som klaget mest og ba om at hun måtte designes på ny. Til slutt gikk vi trolig gjennom 50 variasjoner av Sheva, sier Takeuchi.

For utviklerne var det viktig at Sheva ble sexy, men ikke for sexy.

- Vi ønsket ikke at hun skille være like het som Beyoncé, men hetere enn Angelina Jolie. Vi hadde flere versjoner hvor vi ikke endret annet en størrelsene på leppene fra fem millimeter til ti millimeter, forklarer Takeuchi til nettsiden.

- Fantastisk kropp!

Michelle Van Der Water selv ikke like kritisk som produsenten.

- Jeg er svært fornøyd med hvordan figuren har blitt, kroppen hennes er fantastisk! Jeg skulle ønske jeg hadde en slik yppig fysikk, sier Van Der Water til nettsiden Resident Evil Realm.

BILDER: Se Michelle Van Der Waters offisielle modellbilder her.

Skuespilleren er ingen stor «Resident Evil»-spiller, men sier selv hun er hektet på «Grand Theft Auto». Hun innrømmer også at personligheten til Sheva ikke er helt lik hennes egen.

- Selv om jeg skulle ønske jeg var like tøff som henne, så er hun definitivt mye modigere enn jeg, sier Van Der Water.

Van Der Water bidrar imidlertid bare med utseendet til Sheva Alomar. Kroppsbevegelser og stemmen til figuren tilhører den amerikanske skuespilleren Karen Dyer.

«Resident Evil 5» slippes til Xbox 360 og PS3 fredag 13. mars. Spillmagasinet anmelder «Resident Evil 5» torsdag 12. mars. Les mer om spillet på detaljsiden for «Resident Evil 5».

Se intervju med Dyer om rollen som Sheva:

HTML EMBED