*Nettavisen* Nyheter.

Ønsket mindre pupper, fikk større

Foto: Jose Perez / Splash News (Jose Perez / Splash News)

Denise Richards la seg tre ganger under kniven.

(SIDE2): Denise Richards (38) karriere har gått både opp og ned, men hun har aldri hatt den helt store suksessen. Hun er uansett et navn å regne med i Hollywood, både fra lerretet og privat, der hun de siste årene har vært i medias søkelys grunnet kranglingen med eksmann Charlie Sheen om hvem som skal ha ansvaret for de to døtrene Lola Rose og Sam J.

For tiden promoterer hun realityshow sitt - «Denise Richards: It's complicated» - og da må man servere litt egeninfo for å få plass på skjermen eller i spaltemeterne.

Tre ganger
Da hun nylig var i studio hos den beryktede radioverten Howard Stern, fortalte hun om hvordan hun har fikset puppene - hele tre ganger.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden akkurat nå!

- Puppene mine er naturlige på utsiden, på innsiden er de ikke det, sa Richards.

Den første operasjonen hadde hun da hun var en nykommer til filmbyen, og ville fikse litt for å klare seg bedre i filmbyen.

- Kan jo kjøpe dem
- Jeg var 19 år. Romvenninnen min hadde verdens fineste pupper, og hun hadde akkurat fikset på dem. Jeg var flat som ei fjøl, så jeg tenkte «Wow, man kan bare kjøpe dem» og dumt nok, så fikset jeg dem.

Etter den første operasjonen syntes hun puppene ble for store og gikk for å fikse dem på ny.

Men det viste seg at kirurgen laget dem enda større, ikke mindre som Denise hadde tenkt. Årsaken var at hun glemte å si at hun ville ha størrelsen redusert.

Dermed ble det en tredje operasjon for å få det som hun ville.

Advarer
Ifølge henne selv var hun ung og uvitende da hun gjennomførte operasjonene.

- Jeg skulle ønske jeg hadde undersøkt bedre på forhånd.

Derfor advarer hun nå andre unge jenter og ber dem lære av hennes feil.

Og med rette - tobarnsmoren har ikke noe å skjemme seg over, det viste hun da TV-serien startet i fjor og man fikk se en naken Denise bli brun med spray-tan.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.