RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Opedal avviser Opticom-kobling

Sist oppdatert:
Orklas konsernsjef Dag Opedal avviser fullstendig at Berggrens avgang fra industrikonsernet har noe som helst med håndteringen av Opticom-saken å gjøre. - Han har hatt full ryggdekning fra meg, sier Opedal. Les mer her
Dag J. Opedal, konsernsjef i Orkla, avviser fullstendig at Orklas investeringsdirektør har måttet gå fra Orkla som følge av at hans håndtering av Opticom-saken.

iMarkedet.no kunne melde tidligere i dag at Berggren forlater sin stilling som investeringssjef for Orkla, noe selskapet selv bekreftet i en pressemelding. Berggren starter som investeringssjef i SEB Asset Managment.

Les den saken her:
Berggren ut av Orkla

Dette skjer på samme dag som Opticom skal ha en ekstraordinær generalforsamling der de såkalte opprørene vil bli kastet ut av styret, og Thomas Fussell og Robert Keith vil komme tilbake. Orkla, ved Anders Berggren, var en av pådriverne for å overta kontrollen i Opticom og rydde opp i selskapet.

Opedal sier til iMarkedet.no at det er helt feil å si at Berggren har måttet gå fra Orkla som følge av Opticom-saken.

- Det er helt feil. Anders (Berggren. Red. anm) har hatt fullstendig ryggdekning i forhold til strategi og for det han har gjort i Opticom og Fast. Han har utført dette på en fremdragende måte, sier Opedal til iMarkedet.no.

- Jeg har stått bak hele den strategien, og gjør det fremdeles. Anders sin beslutning har ingen ting med dette å gjøre, sier Opedal til iMarkedet.no.

Opedal peker også på at Berggren for ikke lenge siden ble utnevnt som medlem av konsernledelsen i Orkla.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere