RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Opera er med i den nye Nokia-telefonen (Ny)

Sist oppdatert:
Programvareselskapet Opera og toppsjef Jon Tetzchner er med i den nye Nokia-lanseringen. Operas mobilbrowser brukes i Nokia 7610
(Nytt: Kommentarer fra Opera)

I dag lanserte Nokia sin nye mobiltelefon 7610 på teknologimessen CeBIT. 7610 inkluderer Operas mobilbrowser som standardpakke, opplyses det i en melding

I meldingen fra Opera opplyses det videre at det finansielle utfallet at denne avtalen avhenger av salgsantallet Nokia klarer å få til.

Nokia og Opera Software har samarbeidet siden 2000, og Opera opplyser at den nye avtalen er et ledd i den tidligere avtalte rammekontrakten mellom selskapene.

Operas finansdirektør Christian Jebsen sier til iMarkedet at det har vært lite utvikling for Opera i forbindelse med den nye Nokia-telefonen. Derfor er det kun lisensinntekter knyttet til avtalen.

Han forklarer videre at den nye Nokia-meldingen gjelder en såkalt serie 60-lansering. Det betyr at telefonen er en såkalt "mid-range" telefon. Nokias "low-end" telefoner går under serie 40, mens "high-end", Communicator-telefonene, går under serie 80 og serie 90.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere