RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Operert på nytt

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif-fotball.no): Mohammed Fellah trenes opp etter ny operasjon.

Fellah ble stygt skadet i en G18-landskamp i Drammen i fjor høst. Etter å ha herjet med de tyrkiske spillerne på Notodden to dager tidligere svarte gjestene med en grisetakling tidlig i førsteomgang i returmøtet på Marienlyst.

- Det var en veldig stygg takling. En klassisk tofotstakling. Den tyrkiske spilleren plantet knottene rett i leggen til Fellah og leggen brakk rett av. Den tyrkiske spilleren fikk fortjent direkte rødt kort, sa landslagets fysioterapeut Sigmund Ruud til vif-fotball.no etter kampen.

Fellah ble operert umiddelbart etter beinbruddet, men rehabiliteringen har ikke gått som man hadde håpet og for noen uker siden måtte han under kniven igjen.

- Det er en kjent sak at den type brudd Fellah pådro seg er kompliserte og gror sakte. Fellah ble aldri helt bra igjen og måtte derfor operere på nytt, sier medisinsk koordinator Eirik Bjærke til vif-fotball.no.

- Han ble operert på Ullevål sykehus for en tid tilbake og kirurgen er fornøyd med inngrepet.

Nå venter en ny opptreningsperiode for VIF-talentet.

- Han er i gang med opptreningen nå, men kan foreløpig ikke belaste beinet. Når han tar stingene neste uke kan han begynne å løpe i vann, forteller Bjærke.

- For tiden gjør han stabiliseringsøvelser og trener mage og rygg. Dessuten gjør han øvelser som skal hindre at han får feil gange som en følge av det lange skadeavbruddet. Vi håper han kan snøre på seg fotballskoene igjen på seinvinteren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere