*Nettavisen* Nyheter.

Opp mot fem kilometer kø på riksvei

Køer på opp mot fem kilometer ble resultatet da firmaet begynte gravearbeider de ikke hadde fått tillatelse til.

06.10.14 08:11

(FETSUND) Romerikes Blad: Det er trafikantene som skulle fra Aurskog-Høland i retning Lillestrøm som fikk svi.

– Store køer i forbindelse med lysregulering på riksvei 170 ved Tokeruddalen i retning Fetsund, opplyser operasjonsleder Petter Olausson i Romerike politidistrikt mandag morgen.

Overfor rb.no utdyper han situasjonen.

– På morgenkvisten mandag, så ble det rapportert køer på mellom to og fem kilometer, sier han.

Årsaken til problemene skal ifølge politiet ha vært at et firma hadde begynt gravearbeider på strekningen uten å søke om tillatelse til det.

– Dette er egentlig en utfording som begynte søndag kveld. Ifølge Veitrafikksentralen var det ikke innmeldt og dermed heller ikke gitt tillatelse til slikt arbeid. Firmaet som gravde hadde satt opp lysregulering med intervaller som skapte køen. Vi har brukt mye tid på dette i natt, og fra klokka 06.00 fikk vi i gang manuell dirigering, sier Olausson til rb.no.

Han opplyser at dette anses som en sak mellom firmaet og Veitrafikksentralen, og legger til at politiet ikke vil blande seg ytterligere inn i striden.

Les flere saker hos Romerikes Blad.

HTML EMBED
(function(d, s, id) {var js,ijs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//embed.scribblelive.com/widgets/embed.js";ijs.parentNode.insertBefore(js, ijs);}(document, 'script', 'scrbbl-js'));Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.