RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oppdateringer på SD

Sist oppdatert:
Feil antall nye meldinger? Problemer med at du stadig må logge på igjen, eller sliter du med æ, ø og å problematikk? Vel, nå skal alle disse problemene være en saga blott.

Meldingsteller - det har dessverre vært et infløkt problem men nå har vår tekniker endelig fått fikset denne irriterende feilen, så nå skal du kunne se rett antall nye meldinger på din profil. Til info har alle meldinger blitt levert hele tiden, men telleren har dessverre ofte vist feil. Dette er nå altså rettet :-)

Til dere som har hatt problemer med påloggging eller stadig utlogging av tjenesten. Dette skyldtes en feil i koden slik at cookies ikke ble satt, og maskinen registrerte dere ikke som pålogget. Nå er dette rettet og du skal ikke lengre ha problemer med dette.

Æ, ø og å problematikken - dette gjelder at bokstavene æ, ø og å har forandret seg når man har mottatt en melding i retur. Dette er nå rettet slik at du skal slippe å tyde meldingene med kryptiske tegn :-)

Til info så er det ikke tillatt å bruke æ, ø og å i brukernavnet eller i passordet. Dette står i registreringen, men noen av dere har allikevel gjort dette. Det kan føre til problemer som at dere ikke mottar meldinger o.l. Har du brukernavn med æ, ø eller å i navnet må du registrere en ny profil. Har du æ, ø eller å i passordet - skift passord snarest!!!

PS: Snart vil vi kjøre en stor undersøkelse på SprayDate, og vi oppfordrer alle til å være med å svare på denne. Svarene deres er viktige for videre-utviklingen av SprayDate!!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere