Oppfinnelsen du vil elske

Lurer du på hvilke oppfinnelser som skal gi deg enda mer fritid i fremtiden? Her er en av dem.

15.03.05 13:23

(SIDE2): Man skulle kanskje ikke tro at støvsugere er et hett tema på designfronten, men James Dyson har de siste årene gjort iherdige forsøk på å gjøre støvsugere til en trendy del av inventaret.

Briten lanserte for noen år siden en posefri støvsuger som ved å kanalisere luften rundt i flere sykloner før støvet endte i en beholder.

Bort med hjulene
Denne teknologien fikk navnet Dual Cyclone. I tillegg til det som skulle være en forbedring av sugeevnen fikk støvsugerne mye oppmerksomhet for sitt spesielle design.

Mandag viste James Dyson sin nyeste oppfinnelse på støvsugerfronten. Nyvinningen har fått navnet The Ball. Dette er en støvsuger der de tradisjonelle hjulene er erstattet av en stor ball.

Massivt oppmøte
Ved hjelp av en knapp på håndtaket kan man styre støvsugeren nøyaktig der man vil med høy presisjon. Dermed slipper man å skyve og dra støvsugeren rundt i hjemmet, melder Storbritannias største aviser, som alle var til stede for å ta en titt på nyvinningen mandag. The Ball inneholder også Dual Cyclone-teknologien slik som tidligere modeller fra Dyson.

Du ser bildene fra demonstrasjonen i galleriet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.