RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
DÅRLIG TIMING: På en togstasjon i London oppfordres folk til å kjøpe flybilletter og «oppdage Indiahavet».
DÅRLIG TIMING: På en togstasjon i London oppfordres folk til å kjøpe flybilletter og «oppdage Indiahavet». (@alz/zlz/Reddit)

Oppfordrer flypassasjerer til å «oppdage Indiahavet»

Sist oppdatert:
Nå beklager flyselskapet.

Flyselskapet British Airways har gått ut med en beklagelse etter sin reklamekampanje der de oppfordrer passasjerene til å «oppdage Indiahavet».

Kampanjen ble lansert kun få dager etter at man fikk bekreftet at Malaysia Airlines MH370 trolig styrtet i det samme havet. Dårlig timing, med andre ord.

Vekket oppsikt

En Reddit-bruker la merke til den interaktive reklameplakaten på en togstasjon i London med bilde av fly, blått hav og teksten «Escape the commute and discover the Indian Ocean».

Plakaten spredde seg raskt på sosiale medier og omtales av flere av de store internasjonale mediene.

Nå beklager British Airways.

«Vår Indiahavet-kampanje var planlagt for flere måneder siden og vi erkjenner at den i disse dager kan oppfattes som upassende. Vi beklager til de som har blitt støtt.» skriver flygiganten på Twitter.

Les også:- Cockpiten kan ha gått i flammer

Flytter søket

Søket etter det savnede flyet fra Malaysia Airlines er nå flyttet lenger nordøst i Indiahavet. Ifølge BBCendres letingen etter at ledelsen for søkearbeidet har funnet «et troverdig spor».

Området der det nå letes, ligger 1.100 kilometer lenger nordøst enn det tidligere søkeområdet, het det på den britiske rikskringkastingens nettsider fredag. Flyttingen bygger på nye analyser av radarobservasjoner som viser at flyet beveget seg raskere enn tidligere antatt.

Vrakrester er observert fra flere satellitter, men søket måtte innstilles som følge av tordenvær og kuling torsdag. Men natt til fredag bedret været seg, og ved daggry gikk flere fly på vingene igjen, opplyste hovedredningssentralen i Australia.


Her kan du følge siste nytt i utviklingen om Flight MH370:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere