RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oppgangen i oljelagrene hjalp ikke oljeprisen

Sist oppdatert:
Oppgangen i de amerikanske oljelagrene i forrige uke, klarte ikke å trekke opp oljeprisen
Det er fortsatt utsiktene om en langvarig krig i Irak som trekker i positiv retning for oljeprisen. Onsdag morgen var Brent-oljeprisen for mailevering flat på 25,80 dollar i London, mens det var oppgang i New York tirsdag kveld.

Tall fra det amerikanske Energy Information Administration (EIA) tirsdag kveld viste at råvareoljelagrene steg med 3,7 millioner fat til 273,9 millioner fat for uken som ble avsluttet 21. mars. Det var økt import fra Venezuela som løftet de amerikanske lagrene.

Bensinlagrene falt med 2,1 millioner fat til 199 millioner fat, mens de totale destillatlagrene steg med 2,3 millioner fat til 99,5 millioner fat.

Analytikerne peker på at de amerikanske bensinlagrene er lave, noe som kan indikere et rally i bensinprisen. Det pekes også på at det ikke er lenge til at den bilintensive ferieperioden er i gang i USA.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere