RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oppgraderer CorrOcean etter rammeavtale

Sist oppdatert:
Terra Securities har anbefalt CorrOcean over lengre tid men tar opp kursmål etter at selskapet meldte om kontrakt. Les hvorfor
CorrOcean kunne fredag melde om en to-årig rammeavtale for levering av subsea-senstorer, og det ventes at avtalen vil ha en verdi på mellom 50 og 60 millioner kroner over to år, med mulig ett år forlengelse.

- Rammeavtalen bekrefter våre tidligere antagelser om mulige store kontrakter i 1. kvartal, selv om denne avtalen var godt over våre forventninger. Vi har derfor oppjustert topplinjeveksten for inneværende år fra 16 prosent til 28 prosent.

Meglerhuset forventer en omsetning for neste år i selskapet på 154 millioner kroner, og dermed vil rammeavtalen utgjøre noe underkant av en femtedel av omsetningen.

- Basert på våre estimater prises CorrOcean til en P/E (pris på selskapet delt på inntjeningen) på 11,3 for 2005 og 9,4 for 2006. For et selskap med potensiell sterk vekst de kommende årene, vurderer vi prisingen som lav. Vi har beregnet en nåverdi på CorrOcean på NOK 4,80 pr aksje, skriver Terra Securities.

Oppsummering:

Meglerhus: Terra Securities ASA
Anbefaling: Kjøp Kursmål: 4,80 kr aksjen
Dato: 04.01.05

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere