RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oppjusterer Eltek og Tandberg TV

Sist oppdatert:
DnB Markets oppjusterer kursmålet for Tandberg Television og Eltek etter selskapenes kvartalsrapporter i går, fremgår det av meglerhusets morgenrapport
Kursmålet for Tandberg Television økes fra 12 til 16 kroner. Aksjen er i dag opp 11 prosent til 11,10 kroner.

- Tandberg Television rapporterte meget sterke tall i går etter børs. Både topplinjen og bruttomarginen slo analytikernes estimater, og selskapet uttalte om fremtiden at "Q2 er på linje med Q1 eller bedre", skriver DnB Markets, som gjentar sin kjøpsanbefaling.

For Eltek økes anbefalingen fra akkumuler til ren kjøp, mens kursmålet settes til 26 kroner. Aksjen er i dag opp en halv prosent til 19,50 kroner. Aksjen steg kraftig i går, etter at tallene kom før børs.

- Eltek har gjort en god jobb med å kutte kostnader, og har i tillegg klart å opprettholde en stabil bruttomargin, til tross for en svakere topplinje. Ordreinngangen var også solid i Q1 – NOK 230m mot forventet NOK 218m. Vi tror at omsetningen vil komme til å overgå breakeven-nivå i løpet av de nærmeste kvartalene, skriver DnB Markets.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere