RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oppjusterer Ementor i forkant av tall

Sist oppdatert:
Meglerhuset Terra oppjusterer forventningene til Arne A. Jensen og Ementor-aksjen i forkant av tall. Investorene kjører opp kursen på forventningen om gode kvartalstall tirsdag
Terra skriver i sin nye analyse på Ementor at aksjekursen til selskapet fra toppen i september har falt 25 prosent. Selskapet virker nå langt mer fornuftig priset, mener Terra.

Samtidig tror Terra at forventningene til tredje kvartal er oppnåelige, og Ementor bør ha gode muligheter til å levere i henhold til konsensus.

- De siste ukene i juni var ifølge ledelsen gode for Ementor. Etter den tid har IT-markedet bedret seg gradvis, og den siste tiden har flere konsulentselskaper begynt å ansette igjen. Dette kommer i første rekke av økt oppdragsmengde, og vi venter at Ementor har tatt del i denne oppgangen.

Terra har tatt opp sine resultatestimater for 2004 på Ementor. For 2003 har imidlertid meglerhuset redusert resultatet noe, hovedsakelig knyttet til avsetninger i forbindelse at Country Manager i Norge og finansdirektør forlater selskapet

- Vi hever våre estimater for 2004 og oppgraderer Ementor fra salg til kjøp med kursmål 6 kroner,skriver Terra i analysen.

Kursen går

Mandag ser det ut til at det er flere enn Terra som er optimistiske i forkanten av Ementor-tallene. Til lunsj hadde Ementor-kursen lagt på seg 5,8 prosent til 4,55 kroner.

iMarkedet skrev mandag formiddag at DnB Markets venter en forbedring i driftsresultat før nedskrivninger fra minus 25 millioner kroner i andre kvartal til minus 2 millioner kroner i tredje kvartal. Meglerhuset har imidlertid en Hold-anbefaling på Ementor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere