RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oppjusterer Tandberg i forkant av tall

Sist oppdatert:
Norges ledende IT-analytiker, Ole André Hagen, oppjusterer kursmål på Tandberg i en svært positiv analyse i forkant av Tandberg-sjef Andrew Millers presentasjon av fjerde kvartal
I en analyse under tittelen "Comeback kid expected to impress" oppjusterer Tandberg sitt kursmål fra 60 til 70 kroner. Meglerhuset venter et sterkt fjerde kvartal, samt oppjustering av estimatene for fremtidig resultat.

Det vises til informasjon meglerhuset har hentet inn fra bransjen.

Selv om det medgis at utvalget av informasjonskilder i distribusjonskanalene er begrenset, indikeres det underliggende vekst for videokonferansemarkedet i USA i fjerde kvartal.

To kilder hevder til og med at både Tandberg og konkurrenten Polycom har holdt igjen på leveranser for å balansere den kvartalsvise utviklingen, noe som kan indikere at begge selskapene vil nå forventningene og at ordresituasjonen for 2004 er sterk.

Meglerhuset gjør små positive justeringer av estimatene for 2003 og 2004, til tross for svakere dollar. For 2003 ventes et driftresultat på 323 millioner kroner og driftsinntekter på 1.556 millioner.

Oppsummering:

Anbefaling: Kjøp Kursmål: 70 kroner
Meglerhus: ABG Sundal Collier
Dato: 12. januar 2004

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere