RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Opplev et annet liv

Foto: Colourbox
Om du er lysten på en ferie utenom det vanlige kan vi anbefale disse reisemålene.

(Side2)Uansett om du er ute etter et cowboyliv eller livet til en gresk gud så er mulighetene der. Her er noen reisemål litt utenom det vanlige.

ICEHOTEL, Jukkasjärvi, Sweden
Eskimolivet

Det meste er laget av is i dette hotellet, men det er ikke primitivt av den grunn. Icehotel byr absolutt på en opplevelse utenom det vanlige. Du ikler deg varme pelser, drikke coctails i AbsolutICEBAR og spiser middag i ICEHOTEL restaurant (som er det eneste ved hotellet som ikke er laget av is). Hotellet tilbyr også en rekke aktiviteter som for eksempel isskulpturering og isfiske om du føler for å få varmen i deg.

Taj Lake Palace, Udaipur, India
Maharajalivet

Dette hotellet ligger i midten av Lake Pichola i nord-India. De sammenligner opplevelsen med det å bo i Taj Mahal og du vil føle deg som kongen på haugen med Aravalli Mountains i bakgrunnen. Det meste er eksklusivt ved dette hotellet og du kan blant annet benytte deg av hotellets eget Taj Spa. Sørg for å få med deg fyrverkeriet fra din private balkong etter en eksklusiv middag på Neel Kamal Restaurant.

Samudra, Byron Bay, Australia
Surfelivet

Du finnes neppe et bedre sted å surfe enn Down Under og nå kan du kombinere spirituell avslapning og surfing på ett og samme sted. På luksuriøse Byron Bay Manor kan du surfe, praktisere yoga, ta spa eller bare slappe av. Du starter dagen med litt yoga før du kaster deg ut i bølgene med surfeinstruktøren som gjør sitt ytterste for at du skal holde deg over vann.

The Candili Estate, Euboea Island, Greece
Livet som gresk gud

På Euboea Island finner du Sparta Fitness Holidays hvor du gjennom et treningsopplegg skal transformeres til en Gresk Gud i løpet av dager. Opplevelsen og oppholdet bygger på gamle greske tider og består av trening, løping i fjellet, vekttrening, stressavkobling, massasje og mye mer. Du bor i tradisjonelle greske hus og her er det felles bad og få moderne fasiliteter, men hvem er vel ikke villig til å gå gjennom dette for å se ut som en gresk gud?

Kopan Monastery, Kathmandu, Nepal
Munkelivet

Hvert år kommer 200 turister til Kopan Monastery ved foten av Himalaya for å ta del i en 30 dagers opplevelse utenom det vanlige. Det bor 200 munker i Kopan Monastery og stedet er langt fra den stressende hverdagen mange av oss kjenner til. Som besøkende blir du strippet for alt utenom det essensielle og livet er enkelt. Du deler rom med andre og spiser små og enkle måltider. Du bruker dagen til meditasjon og en nonne skal hjelpe deg å finne svaret på hvorfor du er ulykkelig og hjelpe deg å finne veien tilbake til lykken. Gruppediskusjoner og bønn er essensielle deler av oppholdet. Om du ikke kan avse en måned til selvransakelse arrangerer de også syv og tidagers opphold for de mindre dedikerte.

Triple Peak Cow Camp, Wyoming, USA
Cowboyliv

Om du alltid har drømt om å være cowboy kan du reise til Triple Peak Cow Camp som ligger dypt inne i Wyoming Mountain Range. Her er det telt, grillmat og bål som gjelder. I itllegg må du ta del i de oppgaver som cowboyer vanligvis gjør og om du ikke vet hva det innbærer kan vi avsløre at du blant annet må sørge for at gresset gror, holde styr på husdyrene og ri masse.

Ingen å reise med? Finn din match her - tusener av single er online nå.

(Kilde: AskMen.com)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere