RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oppretter døgnåpen krisehjelplinje

(NOR PR)
Sist oppdatert:
NOR PR styrker kriseberedskapen.

Fra januar 2009 etablerer pr-byrået Nor PR egen 24-timers krisehjelplinje.

Sjekk ut NA24 Propagandas nye medieguide

Byrået skriver i en pressemelding at de opplever en økende etterspørsel etter tjenester innen beredskapsplanlegging, krisehåndtering og medietrening. Nå har de satt sammen et team av erfarne rådgivere som uansett på døgnet kan hjelpe aktører når en krise oppstår.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

- Vi har tidligere også hatt en form for beredskap, men uten den garanterte tilgjengeligheten som vi nå legger opp til, sier daglig leder Fredrik Hannestad i Nor PR.

Nor PR jobber løpende med store offentlige og private virksomheter i kriseplanlegging, øvelsesgjennomføring og operativ krisehåndtering.

- I dagens mediehverdag hvor TV, radio og nettmedier har løpende deadlines for produksjon av nyhetsstoff er det viktig å være godt forberedt og håndtere situasjoner når de oppstår, sier Hannestad.

Nor PR konsern har for tiden 29 medarbeidere fordelt på kontorer i Oslo, Bergen, Tønsberg og Stavanger. Det nye kriseteamet skal bestå av syv erfarne kommunikasjonsrådgivere.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Få næringslivsnyheter direkte på mobilen: Send NA24 START til 1930 (tjenesten koster kr. 4,- per melding).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere