RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Opprettholder Hold etter Frontline-nyheter

Sist oppdatert:
Meglerhuset ABG Sundal Collier mener Frontlines innholdsrike børsmelding tirsdag ettermiddag egentlige ikke inneholdt noe nyheter av betydning, og opprettholder Hold-anbefaling og kursmål
Det går frem av en oppdatering fra meglerhuset.

ABGSC mener at Frontlines innholdsrike melding sendt ut rett etter Oslo Børs stengte tirsdag, egentlige var mye om ingenting i forhold til nyhetsverdien.

Frontline bekreftet blant annet salget av fire suezmax'er med et tilhørende ekstraordinært utbytte på 1 dollar, bytte av eierandeler og kansellering av 3 millioner egne aksjer.

ABGSC mener Frontlines salg sannsynligvis er gjort på toppen av syklusen, og karakteriserer salget som smart.

Når det gjelder utbyttet mener ABGSC at det kun representerer en overføring av verdier etter at gjelden er nedbetalt, mens kansellering av aksjen under Nova Scotia-avtalen har vært ventet i lengre tid.

Når det gjelder Frontlines tilbakekjøp av Independent Tankers, mener meglerhuset at det gir rederiet en opsjon til å få kontroll over skipene et stykke frem i tid. Skipene er låst på lange kontrakter til BP og Chevron.

Oppsummering:
Anbefaling: Hold
Kursmål: 15 dollar
Meglerhus: ABG Sundal Collier
Dato: 11. juni 2003

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere