RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oppsøkte voodoo-prestinne

(Foto:Getty Images)
Tv-stjernen trodde hun var rammet av en forbannelse.

(SIDE 2): I sin nye bok «Mommywood», røper Tori Spelling at hun ofte frykter at noe forferdelig vil skje henne, melder Splash News.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Voodoo
En gang var hun sikker på at hun var utsatt for en forbannelse. Tori var så overbevist om at noen ville henne vondt, at hun oppsøkte en voodoo-prestinne for å bli kvitt forbannelsen.

Hun forteller også at hun trodde hun skulle dø under fødselen av barna, og at hun tror hun vil dø i en flystyrt dersom hun flyr uten et bestemt halskjede eller kosedyret som hun tror har beskyttende evner.

Snikskytter
Størst er imidlertid frykten for å bli drept av en snikskytter.

- Jeg innrømmer at det er helt irrasjonelt, sier Spelling, som midt i all redselen har valgt å dele privatlivet sitt med millioner av TV-seere i realityserien «Tori & Dean: Home Sweet Hollywood».

Den tidligere «Beverly Hills 90201»-stjernen klandrer moren, Candy Spelling, for at hun har blitt så engstelig i voksen alder.

- Mamma var intens og destruktiv, sier Tori som hadde et lengt bedre forhold til pappa, den nå avdøde Hollywood-produsenten Aaron Spelling.

Snart er for øvrig Tori Spelling tilbake i rollen som Donna i den nye versjonen av «Beverly Hills 90201».

LES MER HER: Den nye 90210-gjengen

LES OGSÅ:Jennie Garth tilbake til 90210

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere