RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Opptrer med one-night stands

(TV 2 Nettavisen)
Sist oppdatert:
Du synes kanskje Kristoffer Schau gikk over streken med sex-stuntet under Cumshot-konserten på Quart i sommer? Vent til du får høre hva som foregår på en av verdens største kunstfestivaler i disse dager.

Sommerens samleie-sjokk fra scenen i Kristiansand ville muligens passet inn i programmet til kunstfestivalen Edinburgh Fringe. Eller det ville druknet i mengden av 1.700 mer eller mindre kuriøse, sære og bisarre forestillinger. Når skottene trår til og arrangerer sin verdensberømte kunstfestival, bør sarte sjeler holde seg hjemme. Her handler det mye om det som er under kilten.

I stykket «Sex Addict» skal Tim Fontain, en etablert dramatiker, skaffe seg en ny sex-partner hver dag under den tre uker lange festivalperioden. Publikum følger kunstneren mens han tråler homonettstedet Gaydar og er med og bestemme hvilken kandidat han skal velge. Deretter sykler Fontain av gårde til sitt bestemmelsessted, gjør sitt ærend og rapporterer tilbake til sitt publikum samme kveld om hvordan det gikk, skriver avisa The Guardian.

Det siste oppdraget publikum hadde gitt Fontain fredag var å dra av gårde til en lokal låtskriver som ville ha sex før hans venn, taxisjåføren, kom hjem fra nattskiftet.

Fontain kaller sitt show reality-teater og bryr seg ikke om de andre «deltakerne» slett ikke aner hva de er med på og at deres chatting på Gaydar blir vist på storskjerm for et stort publikum.

Blant andre stykker som vises under festivalen nevner vi det spanske stykket «XXX», beskrevet som det mest eksplisitte noen gang vist på en britisk scene og «Jakten på Diana», et kriminalteater om den avdøde prinsessen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere