RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Opticom beholder 22 i Sverige

Sist oppdatert:
Det blir ingen total nedleggelse av det svenske datterselskapet til Opticom. For øyeblikket beholdes 22 ansatte i TFE i Sverige, som ledes av Rolf Åberg
Opplysningene fra Opticom fredag er på linje med hva iMarkedet har skrevet tidligere.

21 ansatte i TFE vil sies opp, mens man beholder 22 ansatte.

- Forhandlingene med fagforeningene ved Thin Film Electronics AB i Linköping, Sverige er nå gjennomført. 21 ansatte slutter i TFE AB nå. Det er også bestemt at TFEs anlegg i Albequeque, New Mexico stenges, heter det i meldingen.

De ansatte som beholdes vil fortsette med teknisk og kommersiell utvikling av TFEs minneteknologi. Ved anlegget i New Mexico vil alle de fire ansatte miste jobben.

Kostnadene knyttet til reduksjonen av ansatte vil bli ført i andre kvartalsresultatet til Opticom. I tillegg til dette vil enkelte anleggsmidler bli nedskrevet, opplyses det.

Opticom skriver i meldingen at størrelsen på kostnadene er ennå ikke bestemt.

- Den fremtidige strukturen og muligheten til TFE-gruppen vil bli ferdigstilt senere, avhengig av resultatet og konklusjonen i gjennomgangen. Denne gjennomgangen er vidtrekkende og på dette tidspunkt har ingenting blitt bestemt. Nøkkelen i gjennomgangen er aksjonærfundingen av Thin Film Electronics ASA og konsekvensene av restruktureringsendringene vil bli rapporter så raskt de er avgjort, heter det i meldingen fra Opticom.

iMarkedet kommer tilbake med mer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere