RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Opticom frem fra glemselen

Sist oppdatert:
Mandag trakk investorene frem Opticom-aksjen fra glemselen. Tekniske betrakninger lå trolig bak kursoppgangen
Opticom-kursen brøt mønsteret mandag, noe som førte til at flere tradere kastet seg inn i aksjer. En halv time før avslutningen på Oslo Børs var Opticom-kursen opp 13,7 prosent til 97,25 kroner.

iMarkedet snakket med flere mindre invstorer mandag som mente at oppgangen i aksjekursen komme på grunn av brudd på tekniske nivåer. Samtidig ble det påpekt at Fast-aksjen igjen var på årstopp mandag.

Opticom-aksjen har ikke vært med på oppturen for teknologiaksjene denne høsten. Bakgrunnen for dette er at ledelsen i selskapet, med Robert Keith i spissen, konsekvent har vært skeptisk til utviklingen i samarbeidsavtalen med Intel. Mandag ettermiddag var ikke Keith tilgjengelig for kommentar.

Et nedsalg fra Morgan Stanley ved 14.30-tiden førte til at Opticom-oppgangen stoppet opp. På slutten av dagen pekte imidlertid Opticom-kursen igjen mot 100-nivået.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere