RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Opticom-investor tror på 1.000

Sist oppdatert:
Klesmillionær Haakon Sæter kjøpte seg tungt opp i Opticom før jul og tror på et nytt kursrally i teknologiaksjen, og sikter mot 1.000 kroner
- Jeg tror Opticom har mye mer å gå på. Det kommer til å bli en yndling som trading-aksje igjen. Jeg tror den stiger til mellom 500 og 1000, sier klesmillionær og investor Haakon Sæter til Finansavisen torsdag.

Sæter har etter store kjøp før jul inntatt posisjon som nest største norske enkelt aksjonær i Opticom, kun slått av gründer Hans Gude Gudesen.

Sæter gir ikke Finansavisen noen argumenter for hvorfor han mener aksjen skal til 1.000 kroner.

- Dette er rent pyramidespill. Det finnes ingen grunner til den oppgangen. Det er helt vilt, sier en investor til Finansavisen.

Opticom steg i går 5,76 prosent til 128,50 kroner og fortsatte dermed den sterke trenden de siste ukene på store volumer.

Oppgangen har kommet tross gjentatte negative signaler fra storaksjonær og styreformann Robert Keith. Norse Securities var i går ute og anbefalte aksjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere