RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Opticom og Fast betaler advokatutgiftene

Sist oppdatert:
Det er nå kommet frem at Opticom og Fast har betalt Keith og Fussels advokatutgifter i forbindelse med skattekravet mot britene
Dagens Næringsliv skriver idag at Opticom-toppene Robert Keith og Thomas Fussel sørget for at det Opticom tok regningen for advokatutgifter i forbindelse med skattesaken mot de to engelskmennene.

Det skal totalt dreie seg om 3 millioner kroner, og avisen skriver at Fast har betalt en tilsvarende sum. Det er advokat Trond Sanfelt i Wiersholm som har jobbet med saken for Opticom-toppene.

Den nye styreformannen Anders Eckhoff sier til Dagens Næringsliv at det er en rimelig spesiell vurdering å la selskapet betale.

Til dette svarer Robert Keith at det er irrelevant hva Anders Eckhoff sier, og at det nye Opticom-styret er ulovlig valgt. Videre påpeker Keith at advokatutgiftene uansett ville blitt betalt gjennom Opticom og Fast.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere