RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Opticom planlegger ytterligere kutt

Sist oppdatert:
Det ligger an til ytterligere kutt i det hardt rammede teknologiselskapet Opticom, hvor Hans Gude Gudesen er sentral, og datterselskapet TFE
iMarkedet.no har fulgt utvikling i teknologiselskapet Opticom tett. De siste årene har vært et eneste langt sorgens kapitel for teknologiselskapet.

Ifølge storinvestor Robert Keith er det ingen endringer utsiktene for Opticom.

Keith og medinvestor Thomas Fussell jobber nå med den videre startegien for Opticom. En av tingene de har kommet frem til er at det er nødvendig med ytterligere kostnadkutt. Dette innebærer at flere folk i Opticom-organisasjonen og datterselskapet TFE i Sverige vil bli sagt opp.

- Det er ikke noen store endringer hos oss (Opticom red. anm). Vi ser på ytterligere reduksjoner i kostnadene, sier Keith til iMarkedet.no, og bekrefter at dette også innebærer bemanningskutt.

Opticom var på toppen verdsatt til et tosifret millardbeløp. Nå er selskapet knapt verdsatt til eierandelen i programvareselskapet Fast, som er på rundt 1/3-del.

Etter at utviklingssamarbeidet med Intel gikk i vasken, har interessen for selskapet falt drastisk. Dette har ført til at skuffende investorer har toget ut av Opticom.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere