RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Opticom-topper gir tilbake lønn

Sist oppdatert:
Toppene i Opticom, med Robert Keith i spissen, velger å gi tilbake sine saftige bonuser og honorarer for 2002. Totalt dreier dette seg om 21 millioner kroner i bedret likviditet for Opticom
iMarkedet meldte 26. mars om at toppene i Opticom fikk til sammen 21 millioner kroner i lønn og bonus i 2002. Dette kom frem av selskapets årsrapport. Lønnen gjaldt Thomas Fussell, Robert Keith og Hans Gude Gudesen.

I etterkant av nyheten om Opticom-toppenes lønn var det en rekke kritiske røster i aksjemarkedet. Kritikerne mente at Opticom-innsiderne hadde vært for grådige i en periode hvor aksjekursen i selskapet har gått til bunns.

Kritikken har også nådd Opticom-toppene, og nå ønsker de å komme skeptikerne i møte.

Etter det iMarkedet forstår foreslås det nå at Keith, Fussell og Gude skal levere tilbake sin lønn og bonus for 2002. Totalt dreier dette seg om 21 millioner kroner for Opticom og datterselskapet Thin Film Electronics.

- Man ønsker å gi et signal til aksjemarket om at man ikke er ute etter å presse andre aksjonærer i selskapet, og gjøre Opticom til et aksjonærvennelig selskap, sier en kilde til iMarkedet.

- Man kan si mye rart om Robert Keith, men grådig er det vel aldri noen som har påstått at han er, sier kilden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere