Gå til sidens hovedinnhold

Optimisme i Brann

Brann møter Basel, Hamburg, Rennes og Dinammo Zagreb i UFEA-cupen. Klubbens sportslige ledelse er styrket i troen på avansement fra gruppespillet etter dagens trekning.

Sportslig leder i Brann, Roald Bruun-Hanssen kunne fornøyd konkludere med at oppsettet for kampene i gruppespillet var helt perfekt, skriver brann.no.

Gode hjemmekamper

Brann slipper den siste kampdatoen, og unngår i tillegg noen veldig vanskelige borteturer.

- Vi er glad for at vi fikk Zagreb hjemme for det tror jeg hadde blitt en veldig vanskelig bortetur. Det samme gjelder vel egentlig møtet med Hamburg, sier Bruun-Hanssen til Brann.no.

Kartlegger lagene

Onsdag setter Bruun-Hanssen seg ned sammen med resten av den sportslige avdelingen i klubben for å planlegge hvordan Branns motstandere skal kartlegges.

- Nå skal vi legge planen for hvordan vi ønsker å se på motstanderne. Vi bestemmer da om det er mest aktuelt å sende en representant på en av kampene deres, om vi skal se dem på video, eller om vi skal gjøre begge deler, sier Bruun-Hanssen.

- Vi har fått med oss noen gode opplevelser denne sesongen både i serien, og i UEFA-cupen, så vi anser mulighetene våre som gode til å komme blant de tre beste i gruppen, forteller Bruun-Hanssen.

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett