RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Optimistisk Fast-sjef til tysk politiavtale (Ny)

Sist oppdatert:
Programvareselskapet Fast har inngått en avtale med det tyske politiet i staten Niedersachsen i Tyskland. Fast-sjef John M. Lervik sier til iMarkedet at selskapet har "momentum" innen offentlig sektor i Europa
Fast har inngått en avtale med Polizeiamt für Technik und Beschaffung des Landes Niedersachsen (PATB NI), som er politistyrken til den tyske federale staten Niedersachsen i Tyskland.

Avtalen gjelder bruk av produktet FAST Data Search for å utvide søkemulighetene og utvidelse av politiets interne databaser.

Fast får omsetning fra PATB NI i form at programvarelisenser, vedlikehold og konsulentinntekter, heter det i en melding fra selskapet.

Fornøyd Lervik

Fast-sjef John M. Lervik sier til iMarkedet at han er fornøyd med den nye kontrakten i Tyskland.

- Politiavtalen i Tyskland er en ganske stor kontrakt for oss, sier Lervik til iMarkedet, og sier videre at avtalen gjelder søking i politiregistre, for eksempel ved å finne mønstre til kriminelle.

Han mener videre at selskapet hans har en god utvikling i det offentlige markedet i Europa.

- Jeg føler vi har momentum i offentlig sektor i Europa, sier Lervik til iMarkedet.

Bunnet ut

Lervik mener at alt tyder på at markedet har bunnet ut.

- Jeg har nettopp vært i Japan og USA. Optimismen har begynt å komme, og da særlig i USA, sier Fast-sjefen til iMarkedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere