RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oralsex og rumpeslikking

Foto: Junge, Heiko (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Russen sjokkerer i Fredrikstad.

(SIDE2): Det er Fredriksstad Blad som rapporterer om russefesten som nok får mange til å reagere.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

På den lokale russekroen hadde Frederik II-russen samlet seg forrige helg, og i den årlige terrorkåringen ble alle hemninger lagt igjen hjemme.

En russ spiste sitt eget spy, mens en russejente og en russegutt hadde munnsex på dansegulvet. Gutten ga senere en annen gutt munnsex på samme dansegulv. En russejente kom seg videre i konkurransen ved å slikke en medruss i rumpa. Dette skjedde med rundt 200 russ som tilskuere, skriver Fredriksstad Blad.

Ifølge avisen skal flere av dem som var til stede ha opplevd det som vanskelig å trekke seg når så mange heier dem frem. Russepresident Dina Celina Danielsen (18) sier at de ikke har oppfordret noen til å ha oralsex.

- Nei, dette gjorde de helt frivillig. Vi har ikke presset på. Hva man ønsker å gjøre er personlig, og alle har sin personlige holdning til hvor langt man vil gå, sier hun.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere