Oransje for potensen

Deltakerne har fått en uke på å ferdigstille første rommet. Jon og Karin velger soverommet. Hun vil ha det i oransje. Fargen skal ha en positiv effekt på potensen.

Etter den første og hektiske kvelden begynner deltakerne i "Nr. 19" med å forberede seg til oppussing av første rom. Det skal være ferdig oppusset, dekorert og møblert i løpet av en drøy uke. Tre av parene velger å sette i gang med soverommet, unntatt Lasse og Firhana, som konsentrerer seg om gangen og vindfanget.

Kompromiss
Jon og Karin drar til en brukhandel for å handle "oppussingsmøbler", og Karin har allerede planene klare for "lugaren", altså soverommet. Hun ønsker seg oransje farge på veggene, da dette etter sigende skal være bra for mannens potens.

- Nesten som viagra, hevder Karin.

Jon er ikke like begeistret, og Karin konkluderer med at lys oransje bør være et ok kompromiss.

Sliter med romantikken
Erlend og Natalie sliter litt med romantikken. De krangler på morgenkvisten om hvordan de skal gå frem med oppussingsprosjektet. Natalie vil skrive ned alle planer og gjøremål, mens Erlend vil bare gjøre det som skal gjøres. Etter den første diskusjonen drar de to til Byggmakker for å se på dør til soverommet, og der er det duket for nye diskusjoner. Og Natalie viser hvem som bestemmer.

Det er også tydelig at konkurransen har begynt, noe som er synlig på flere plan. Firhana og Lasse leier inn en drøss med håndverkere, og arrangerer et slags oppussingsmøte. Dette stresser Karin, som tror de kommer til å tape.

- Men vi har jo tross alt Jon, og han tar jo så billig timepris, sier Karin med et smil.

Også Erlend og Natalie har oppskriften klar. De leier inn en "supersnekker" som skal hjelpe dem fram til seier i første delfinale.

Se "Nr. 19" på TV 2 mandag 15. mars 2004 kl. 20.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag