RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Orden i hjemmet

Skap en plass til alt i huset ved å følge et par enkle råd. Slik får du orden og det blir lettere når du skal rengjøre.

Kjøkken: Pass på at du oppbevarer alle kjeler og panner i nærheten av ovnen. Oppbevar alt trebestikk og treredskaper i en beholder og stål og annet materiale i en annen beholder. Ha en universalrengjøringsflaske i nærheten av benken, slik at du alltid kan holde benken ren.

Bad: Pass på at du oppbevarer en ekstra rull med tørkerull og en sprayflaske til glassoverflater under hver vask.

Skapet i gangen: innstaller skuffer slik at du har separate skuffer til hansker, luer og skjerf. Kjøp noen gjennomsiktige bokser til å lagre lyspærer og batterier.

Vaskerom: Heng strykejern og brett på veggen. Legg alt utstyr du bruker til tøyvask i en beholder. Legg alt syutstyr i en beholder. Ha gjerne tre kurver inne på vaskerommet slik at alle familiemedlemmene kan legge farger i en kurv, hvit tøy i en annen og finvask i den tredje. På den måten slipper du jobben med å sortere skittentøyet.

Det er viktig å huske når du skal i gang med rengjøringen å starte med de øverste rommene og jobbe deg nedover i etasjene. Gjør deg alltid ferdig med et rom før du begynner med et nytt. Prøv å delegere arbeidsoppgaver på familiemedlemmene. De minste kan for eksempel brette sokker.

Kilde: Better Homes and Gardens

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere