*Nettavisen* Nyheter.

Ordføreren ber sjåføren stå fram

Kleppe/Oslo (NTB-Anna Nesje): Jo lengre tid som går etter dødsulykken i Klepp, jo verre blir det for sjåføren å stå fram, tror ordfører Ane Mari Nese. Derfor bør han eller hun melde seg så fort som mulig, mener hun.

07.01.13 18:17

Politiet i Rogaland har fått inn 400-500 tips etter at tolv år gamle Olav Hovda ble kjørt ned på Klepp fredag kveld. Gutten var ute og trente på rulleski sammen med faren sin da en bil kjørte på ham, og deretter stakk fra stedet. Lørdag døde tolvåringen av skadene han ble påført i ulykken.

Hele helgen har politiet lett etter bilen som var involvert og sjåføren. Hundrevis av tips har kommet inn, men ingen har foreløpig ført fram.

- Dette må det være forferdelig vondt å leve med for sjåføren. Det må være bedre for vedkommende å melde seg og forklare sin versjon. Det blir nok verre og verre jo lengre tid som går, og til slutt kommer det for en dag uansett, mener ordfører Ane Mari Nese.

Hun sier til NTB at det kompliserer saken for folk at sjåføren ikke har meldt seg. Mange uttrykker sinne og frustrasjon.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.