RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ordførerkandidat for Frp tiltalt for bedrageri

Sist oppdatert:
Partiet har ikke bestemt seg hva de skal gjøre.

Frps ordførerkandidat på Skjervøy i Nord-Troms er tiltalt for å ha forfalsket underskrifter i forbindelse med politiske verv.

Torsdag tok Troms politidistrikt ut tiltalen mot Jørn Cato Angell for dokumentforfalskning og bedrageri, melder Framtid i Nord.

Angell skal i perioden fra desember 2009 til månedsskiftet august/september 2010 ha lurt til seg rundt 20.000 kroner for tapt arbeidsfortjeneste ved å forfalske underskriftene til sine arbeidsgivere ISS og Skjervøy møbler. Skjervøy kommune skal ha betalt ut kompensasjon i tilfeller der Angell allerede har fått lønn.

Han skal ifølge tiltalen ha krevd kommunen og andre selskaper leie for flere tusen kroner for konteinere fra ISS ved å fylle ut fakturaer med sitt eget kontonummer. Etterforskningen ble kjent i fjor høst og da bedyret Angell sin uskyld.

- Jeg avviser fullstendig og helt at det er forfalsket noen underskrifter. Helt og holdent, sa han til Framtid i Nord i september.

Angell er fortsatt både ordførerkandidat og kommunestyrerepresentant for Frp i Skjervøy kommune. Han er også gruppeleder i kommunestyret, og Frps lokallagsleder i Skjervøy.

Til VG Nett sier fylkesleder i Frp, Geir Arne Winther at partiet ikke har bestemt seg hva de skal gjøre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere